Misschien filmversie van Breaking Bad

30 mei 2014 12:10 | tv-serie | Door Televizier

Bryan Cranston oftwel Walter White zelf heeft op de Britse radio gezegd dat er misschien een film wordt gemaakt van de serie Breaking Bad.

'Never say never', antwoordde de hoofdrolspeler op de vraag of er een film aan zit te komen. Op het eerste gezicht lijkt een film een moeilijke zaak omdat (SPOILER!) een van de hoofdpersonages nogal dood ging in de slotaflevering. Maar daar had Cranston een oplossing voor: „Jullie hebben nooit gezien dat er lijkenzak werd dicht geritst, dus...”

Better Call Saul

Wat er ook gebeurt, een beetje Breaking Bad is nog wel onderweg. In de spin-off Better Call Saul, die draait om de hyperactieve advocaat Saul Goodman, zullen verschillende personages uit Breaking Bad een rol spelen. Aaron Paul, Jesse in de serie en Mike (Jonathan Banks) zullen zeker te zien zijn. Waarschijnlijk zal Walter White ook af en toe zijn gezicht laten zien op het advocatenkantoor van Saul.

Cranston is niet werkloos sinds het einde van Breaking Bad. Hij staat op dit moment op Broadway waar hij de Amerikaanse president Lyndon B. Johnson speelt in het toneelstuk All the Way. Cranston speelt ook in de film Godzilla, die nu draait in de bioscoop.


 

Meer over