Model Loiza Lamers maakt acteerdebuut in Amerikaanse serie

20 februari 2017 12:20 | tv-serie | Door Televizier

Loiza Lamers, de winnares van Holland’s next top model in 2015, heeft een rol in de Amerikaanse televisieserie I live with models.

Loiza (22) heeft een kleine rol in het tweede seizoen van I live with models. Ze is in de race voor een modellenklus net als een van de hoofdpersonen Scarlet (Brianne Howey). De twee komen elkaar tegen tijdens de casting voor de desbetreffende klus.  Aan Telegraaf laat het model weten: “Het is maar een klein rolletje, maar heel leuk om te doen. TV smaakt zeker naar meer. Ik zou wel een grotere rol in een dramaserie willen. Het presenteren van een eigen programma is ook een droom.”

I live with models

I live with mdoels is een Britse televisieserie van Comedy Central. De serie startte in 2015 en gaat over de doodnormale Tommy (David Hoffman). Hij wordt ontdekt als handmodel en zijn leven staat op zijn kop. In een appartement in Miami leeft hij zijn droom met drie prachtige modellen. Ook Sylvia Geersen speelde al een korte rol in de serie.

Holland’s next top model

Loiza is de eerste transgender die de titel ‘Holland’s next top model’ bemachtigde. Het model werd in 2015 wereldnieuws en kreeg na het programma een contract bij Touché Models. Dat liep even anders, want Loiza wilde zich helemaal niet binden aan het modellenbureau. Ze kon zich niet vinden in een aantal voorwaarden in het contract.

Zondag 26 februari begint het tweede seizoen van I live with models op Comedy Central.

Meer over