‘Modern Family stopt’

18 januari 2018 10:19 | tv-serie | Door Televizier

© ABC

De populaire Amerikaanse tv-serie Modern Family gaat stoppen. Na tien seizoenen trekken de makers de stekker uit de komedie.

Bedenkers en producers Christopher Lloyd en Steve Levitan melden aan The Hollywood Reporter te willen stoppen op het hoogtepunt. “Zeg nooit nooit, maar ik kan me niet voorstellen dat we voorbij die tien seizoenen gaan.”

Kijkcijfers

De komedie is momenteel bezig aan het negende seizoen en is de langstlopende komedie op televisiezender ABC. Onlangs werd de 200ste aflevering uitgezonden op het kanaal. De serie waarin drie grote gezinnen één grote familie vormen, begon in 2009 en is sindsdien een grote hit. Al lopen de kijkcijfers wat terug. Waar de serie in 2012 nog 15 miljoen kijkers trok, is het gemiddelde nu 6 miljoen.

Acteurs

De makers hebben het na tien seizoenen wel gezien, maar dat geldt niet voor de acteurs. Sarah Hyland (Haley Dunphy) vertelde eerder: “Ik word Modern Family nooit zat, het heeft de beste cast ter wereld. Ik weet dat er gesproken wordt over de toekomst van de serie, maar ik kan me geen leven zonder voorstellen.'' Daar zou ze nu maar aan kunnen beginnen.

Meer over