Mogelijk vervolg Gilmore Girls op Netflix

6 maart 2017 10:13 | tv-serie | Door Televizier

Fans van Gilmore Girls ontdekken misschien we de vader is van Rory’s baby. Netflix denkt na over een nieuw seizoen van de populaire reeks. Gilmore Girls was een van de best bekeken series op Netflix.

Ted Sarandos, directeur content van Netflix, laat weten dat een mogelijk vervolg van Gilmore Girls in aantocht is. De streamingdienst kwam in november vorig jaar met een reboot van de show als vervolg op de serie die van 2000 tot 2007 op televisie te zien was.

Enorm succes

In november konden duizenden fans vier afleveringen genieten van de levens van moeder Lorelai Gilmore (Lauren Graham) en haar dochter Rory Gilmore (Alexis Bledel). De miniserie was een enorm succes. Met vijf miljoen streams is Girlmore Girls na Fuller House en Orange is the New Black de best bekeken serie op Netflix. (LINK)

In gesprek

Sarandos bevestigt al in gesprek te zijn met de makers van de serie. “We waren erg blij met het succes van de show en de fans waren erg tevreden over de miniserie, het voldeed aan de verwachtingen.” De directeur van Netflix benadrukt wel dat de gesprekken nog in de verkennende fase verkeren.

Cliffhanger

Na de miniserie werd al gespeculeerd over een mogelijk vervolg. De laatste aflevering eindigde met een cliffhanger. Rory is zwanger, maar wie is de vader? De fans krijgen daar hopelijk antwoord op in een nieuw seizoen.

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=LOYPx4owCEA

Meer over