MTV maakt tv-serie van Scream

29 oktober 2014 11:45 | tv-serie | Door Televizier

Scream, de beroemde horrofilm uit 1996, krijgt een remake in de vorm van een tv-serie. De reeks wordt in oktober 2015 uitgezonden door MTV.

MTV start in oktober 2015 met Scream, de serie wordt dus zeer toepasselijk rond Halloween gelanceerd. De zender kondigde aan dat er in ieder geval tien afleveringen van de reeks worden gemaakt.

MTV

MTV verspreidde het nieuws op uiterst geheimzinnige wijze via de sociale media. De zender plaatste een telefoonnummer op Twitter, dat fans konden opbellen. Wie dat deed, kreeg een vreemde man aan de telefoon die de vraag 'Do you like scary tv?’ stelde. Dit is natuurlijk een variant op de beroemde oneliner 'Do you like scary movies?' uit de eerste Scream-film.

Scream 

Courteney Cox, David Arquette, Neve Campbell en Drew Barrymore schitterden in de horrorreeks. Het is onwaarschijnlijk dat deze acteurs terugkeren in de MTV-serie. Het is zelfs nog niet eens zeker dat Ghostface, de gemaskerde moordenaar, zijn opwachting maakt. Mocht je zijn vergeten wie de psychopaat ook alweer was, check dan de onderstaande trailer.

Er wordt ook een tv-serie van School of Rock gemaakt.

Meer over