Einde met cliffhanger

NCIS Hawaii onverwacht van de buis gehaald na drie seizoenen

28 april 2024 12:07 | tv-serie | Door Jef Willemsen

© CBS Television
Droevig nieuws voor fans van NCIS: Hawaii. De serie rond Jane Tennant en haar team krijgt geen vierde seizoen. Helaas kregen de makers dat pas te horen toen het derde seizoen al gedraaid was.

De Amerikaanse zender CBS liet weten geen heil meer te zien in een vervolg op NCIS: Hawaiide spin-off van de bekende misdaadserie waarin speciaal agent Jane Tennant (Vanessa Lachey) vanuit Pearl Harbor de Pacific veilig houdt.

Cliffhanger

Het derde seizoen van NCIS: Hawaii is al opgenomen en het slot op 6 mei heeft traditiegetrouw een cliffhanger die nu dus onbedoeld een open einde krijgt. In een eerste reactie laat Lachey weten 'kapot, in de war en overrompeld' te zijn door het nieuws dat ze eerst samen met haar familie moet verwerken.

Spin-offs

Hawaii was de vierde spin-off van NCIS en ging in 2021 van start. Eerder werden NCIS: Los Angeles (2009 - 2023) en NCIS: New Orleans (2014 - 2021) al geschrapt. De  'moederserie' begon in 2003 en loopt nog steeds. Eerder dit jaar ging de jongste telg in de franchise van start: NCIS: Syndney.

Meer over