NET 5 start vernieuwde dinsdagavond met Bagels & Bubbels

Met de comedy Bagels & Bubbels, de show Als De Bruid Van Huis Is en het praatprogramma Viva Pillow Talk geeft NET 5 een romantische draai aan de dinsdagavond.

Zij is een internationale superster, hij een simpele bakkersjongen. Heeft hun relatie kans van slagen? Het is te zien in de nieuwe comedyserie Bagels & Bubbels.

Egbert Jan Weeber

Noa (Bracha van Doesburgh) is een succesvol model en dochter van een hotelmagnaat. Rick (Egbert Jan Weeber) woont nog steeds bij zijn ouders. Samen met zijn broer Danny (Geza Weisz) werkt hij in de familiebakkerij. Noa en Rick ontmoeten elkaar in een restaurant, waar hij het huwelijksaanzoek van zijn vriendin Vanessa (Halina Reijn) afslaat en zij de breuk met haar vriendje probeert te vergeten. Wat volgt, is een liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven. Bagels & Bubbels is gebaseerd op de in eigen land succesvolle Israëlische serie The Baker And The Beauty.

Bruiloft

Na Bagels & Bubbels start NET 5 met het tweede seizoen van Als De Bruid Van Huis Is. Daarin moet de aanstaande bruidegom
de bruiloft regelen, met alle complicaties en irritaties vandien. In de eerste aflevering zien we Patrick (26) en Miranda (28) uit Nunspeet. Miranda wil graag een chique bruiloft, maar is dat ook wat Patrick in gedachten heeft?

Slaapkamergeheimen

Daaropvolgend klappen in Viva Pillow Talk vijftien stellen uit de school over hun relatie en hun slaapkamergeheimen. Dit nieuwe praatprogramma is gemaakt in samenwerking met vrouwenblad Viva. Heeft Henny Huisman thuis de broek aan of is zijn vrouw Lia de baas? Ook onbekende stellen komen aan het woord. Van prille liefdes tot paren die jaren zijn getrouwd. 

Bagels & Bubbels is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NET 5, Als De Bruid Van Huis Is volgt om 21.30 uur en Viva Pillow Talk om 22.25 uur.

Lees ook:
Halina Reijn en Géza Weisz spelen in NET 5-serie Bagels & Bubbels.

Meer over:

Reageren