Net5 komt met nieuwe serie Extant

25 november 2014 11:49 | tv-serie | Door Televizier

© New Line Productions, Inc. - Warner Release.

Halle Berry is vanaf januari elke zaterdagavond te zien bij Net5 in de nieuwe serie Extant. De reeks is bedacht door de makers van Under the Dome.

Net5 zendt vanaf 3 januari elke zaterdagavond de nieuwe futuristische thrillerserie Extant uit. Halle Berry kruipt voor de reeks in de huid van Molly Woods, een kwetsbare astronaut die na een ruimtemissie zwanger blijkt te zijn. Dit is bijzonder, aangezien ze voor haar ruimtereis nog onvruchtbaar was.

Halle Berry

Het is opvallend dat Halle Berry de hoofdrol in een tv-serie speelt, aangezien ze de afgelopen jaren alleen nog maar op het witte doek verscheen. Ze speelde in films als Catwoman, New Year’s Eve en James Bond, ze behoorde daardoor tot de meest invloedrijke actrices in Hollywoord. Betekent haar deelname aan Extant het einde van een prachtige filmcarrière?

Extant

Naast hoofdrolspeelster Halle Berry spelen ook John Woods (ER), Pierce Gagnon (Tomorrowland), Hiroyuki Sanada (Revenge), Camryn Manheim (The Practice), Grace Gummer (The Homesman), en Michael O’Neill (Transformers) een rol in Extant.

Ook de dochter van Barack Obama werkte mee aan Extant.

Meer over