Netflix bevestigt nieuw seizoen hitserie Making a Murderer

20 juli 2016 10:25 | tv-serie | Door Televizier

© Screenshot YouTube Netflix USA & Canada

Er komt een tweede seizoen van de Netflix-hitserie Making a Murderer. Dat meldt Netflix. De documentairereeks vertelt het bizarre verhaal van Steven Avery, een Amerikaanse man die gearresteerd wordt voor de moord op een jonge vrouw. 

Netflix heeft vandaag bevestigd dat er een tweede seizoen komt van Making a Murderer. Makers Laura Ricciardi en Moira Demos werken momenteel aan een nieuwe reeks. In het tweede seizoen wordt verder gegaan in de rechtzaken tegen Steven Avery en neef Brendan Dassey. 

Nieuwe advocaat

In de tweede reeks wordt de nieuwe advocaat van Avery, Kathleen Zellner, geïntroduceerd. Ook het advocatenteam van Dassey, bestaande uit Laura Nirider en Steve Drizin, komt aan bod, net als familieleden en kennissen van het veroordeelde duo. 

Bizar verhaal

Making a Murderer reconstrueert het verhaal van Steven Avery, een gewone jongen uit een klein plaatsje in Wisconsin. Na achttien jaar ten onrechte gevangen gezeten te hebben voor verkrachting, werd de man opgepakt voor moord. Aan dit onderzoek zitten veel haken en ogen. Making a Murderer trekt de schuld van zowel Avery als Dassey dan ook in twijfel. 

Wanneer het tweede seizoen van start gaat, is nog niet bekend. 

Meer over