Netflix: nieuw in april

29 maart 2017 11:40 | tv-serie | Door Televizier

© Filmfreak Distributie

Een nieuwe maand breekt aan en dat betekent dat Netflix weer een hoop nieuwe series online heeft staan. Televizier zet de beste series op een rij.

Better call Saul seizoen 3

Nieuwe afleveringen van Better Call Saul komen vanaf 11 april wekelijks op Netflix. In de spin-off van Breaking Bad draait het om Saul Goodman. Dit seizoen zal Gus Fring, in Breaking Bad is hij de eigenaar van Los Pollos Hermanos en leidt hij een groot dugskartel, zijn entree maken. De rol van Fring zal in Better Call Saul anders zijn. In het derde seizoen is hij namelijk nog niet het criminele pad ingeslagen.

Fargo seizoen 3 

Fargo is terug! Het derde seizoen van Fargo gaat over de broers Ray en Emmit Stusy en de rivaliteit tussen de twee. Het tweede seizoen speelde zich af in de jaren 70. Voor het derde seizoen gaat de serie terug naar het jaar 2010. De personages dealen met de opkomst van social media en de generatie die alleen nog maar met z’n telefoon bezig is. Ook laat de serie zien hoe het gat tussen rijk en arm steeds groter wordt.

Girlboss

Sophia Amoruso richtte op 28-jarige leeftijd mode-imperium Nasty Gal op. Wat begon als een hobby, ontwikkelde zich al snel tot een internationale modewebsite. Netflix komt 21 april met de serie over haar leven; Girlboss. In november 2016 werd het faillissement van Nasty Gal aangevraagd en dit kwam als een klap voor Amoruso. Het is de vraag of de makers van de serie dit nog hebben kunnen verwerken.

Hot girls wanted: Turned On

De documentaire Hot Girls Wanted, over wat meisjes drijft om de seksindustrie in te gaan, staat al op Netflix. Vanaf 21 april komt daarop het vervolg Hot Girls Wanted: Turned On. In deze docu komt een uitgebreider beeld van de sekswereld aan bod en laten de makers zien wat de technologie van nu voor invloed heeft op ons beeld van seks.

Casting JonBenet

20 jaar geleden werd op Tweede Kerstdag de 6-jarige JonBenet Ramsey dood in de kelder van haar huis aangetroffen. Ze was lokaal bekend, omdat ze meedeed aan schoonheidswedstrijden. De moordzaak werd nooit opgelost, totdat CBS vorig jaar de dader aanwees: Burke, de drie jaar oudere broer van JonBenet. Hij had mentale problemen, legde meerdere keren uitwerpselen in zijn zusjes bed en had haar al eens met een golfclub tegen het hoofd geslagen. Netflix zet 28 april de documentaire online.

Dear White People

De trailer van Dear White People, zie de hoofdfoto, zorgde ervoor dat in Amerika talloze mensen hun Netflix-abonnement wilden opzeggen. De serie zou volgens hen racisme tegen blanken promoten. Dear White People gaat over donkere studenten die aan de universiteit een radioprogramma beginnen. Met de show willen ze reageren op het racisme dat zij op de universiteit ervaren.

Pretty Little Liars seizoen 7b

Pretty Little Liars stopt. Vanaf 18 april beginnen in Amerika de laatste tien afleveringen van de serie. Netflix volgt een week later en dat betekent dat de kijker aan het einde van seizoen zeven dan eindelijk weet wie toch A.D. is.

House of Cards

Ondanks dat een hoop films en series, in verband met de rechten, van Netflix worden verwijderd, zijn er gelukkig nog genoeg series om de dagen door te komen. Ook kan de Netflixfan vast uitkijken naar de maand mei, dan komt eindelijk het vijfde seizoen van House of Cards online.

Meer over