Netflix: nieuw in maart

Het is de eerste dag van maart en dat betekent dat Netflix weer een hoop nieuwe series online heeft staan. Televizier zet de beste series op een rij. 

American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson

De serie was al op tv in Nederland te zien, maar Netflix heeft de documentaire vandaag aan haar lijstje toegevoegd. In dit eerste seizoen wordt ingezoomd op de rechtszaak van O.J. Simpson. Hij werd ervan beschuldigd zijn ex-vriendin en haar vriend te hebben vermoord. Simpson werd hier voor vrijgesproken, maar moest later toch 33 jaar de bak in vanwege andere misdaden.

Greenleaf

3 maart komt het eerste seizoen van de serie Greenleaf online. De serie werd afgelopen jaar al in de Verenigde Staten uitgezonden op OWN, de zender van Oprah Winfrey. Daar was de eerste aflevering een enorm succes. In Greenleaf volgt de kijker een familie die een megakerk in het zuiden van Amerika leidt.

Designated Survivor

Netflix eindigde vorig jaar deze serie met een razendspannend einde. In Designated Survivor wordt kabinetslid Tom Kirkman plotseling president, nadat iedereen omkomt bij een aanslag op het Capitool. Hij is de aangewezen designated survivor en moet ineens het land besturen. 15 maart kunnen we eindelijk zien of de president van Amerika een nieuwe aanslag overleeft.

Marvel’s Iron Fist

Deze Netflix Original serie is de vierde Marvel-reeks bij Netflix. Iron Fist gaat over een miljardair die na jarenlange vermissing ineens weer opduikt.

Ingobernable

In deze serie volgen we de vrouwelijke leider van Mexico. In deze politieke dramaserie moet zij niet alleen een heel land leiden, maar wordt ze ook nog eens verraden door haar eigen echtgenoot. De Spaanse serie is vanaf 24 maart te zien.

13 Reasons Why

De serie, geproduceerd door Selena Gomez, is gebaseerd op het boek van Jay Asher uit 2007. De middelbare scholiere Hannah pleegt zelfmoord en laat haar klasgenoot videotapes achter, waarin ze 13 redenen geeft waarom ze er een einde aan maakte. Hannahs vriend ontdekt dat 13 klasgenoten hebben bijgedragen aan haar dood. De serie komt 31 maart online.

Niet getreurd

Er zijn genoeg nieuwe series om de maand maart door te komen. Heb je alles al gebingewatched, geen paniek. Netflix belooft ons in april weer een hoop nieuwe series, waaronder de nieuwe reeks Girlboss

Meer over: