Netflix: nieuw in mei

1 mei 2017 11:22 | tv-serie | Door Televizier

De nieuwe maand is aangebroken, dus Netflix heeft weer een lijst nieuwe series online staan. En daar zit er één bij waar velen al lang naar uitkijken. Televizier zet de series, die je echt niet mag missen, op een rijtje. 

Sense8 seizoen 2

Sense8 is een Netflix original uit 2015. Deze science fiction serie gaat over acht vreemdelingen die met elkaar in contact staan door visioenen. Ze wonen verspreid over de hele wereld en kennen elkaar niet, maar wanneer er één schot gelost wordt, hebben ze allemaal een soortgelijk visioen. Vanaf 5 mei is het tweede seizoen van Sense8 te zien op Netflix en uit de trailer blijkt dat onze hoofdstad een grote rol zal spelen.

Master of None seizoen 2

12 mei staat het tweede seizoen van Master of None online. Comedian Aziz Ansari bedacht de serie en speelt ook zelf de hoofdrol. In de tweede reeks keert Dev (Ansari), na een lange reis om te ontsnappen uit zijn leven in New York, terug naar de stad. Opnieuw moet Dev zien te dealen met uitdagingen binnen zijn familie, werk en een complexe relatie.

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3

Het derde seizoen van deze hilarische serie komt 19 mei online. Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) heeft de afgelopen 15 jaar in een grot geleefd. Samen met vier andere vrouwen wordt ze gered uit een sekte. Om haar verloren jaren in te halen, vertrekt Kimmy naar New York om daar de stad te ontdekken. In het nieuwe seizoen worden verhalen toegevoegd aan het bijzondere leven van Kimmy en haar vriend Titus.

Bloodline seizoen 3

In april werd de teaser van het derde seizoen van Bloodline gelanceerd. Netflix maakte toen meteen bekend dat dit ook meteen de laatste reeks is van de serie. Vanwege de kosten is het te duur om verder te gaan met de productie. In het derde seizoen bouwen de spanningen in de familie Rayburns zich verder op. De duistere geheimen van de familie dreigen uit te komen en langzaamaan worden goede mensen gedwongen om slechte dingen te doen.

House of Cards seizoen 5

Eindelijk is het zover, de datum waar we al zo lang naar uitkijken. 30 mei komen alle 13 afleveringen van het vijfde seizoen van House of Cards online. We hebben er dan bijna 15 maanden op moeten wachten, maar dat is het vast waard. Ook in de nieuwe reeks gaat de strijd tussen Frank Underwoord (Kevin Spacey) en Wil Conway verder. Underwood zou wel eens een oorlog kunnen ontketenen, want het vierde seizoen eindigde hij met de woorden “We don’t submit to error, we make the terror.”

Orange is the New Black

Netflix heeft weer een aantal nieuwe series toegevoegd waar we de maand mei mee door kunnen komen. Ook kan de Netflixfan vast uitkijken naar de maand juni, want dan komt eindelijk het vijfde seizoen van de populaire serie Orange is the New Black online, mocht het hele seizoen dan niet al online zijn gezet door hacker The Dark Overlord.

Meer over