Netflix: nieuw in oktober

1 oktober 2015 14:42 | tv-serie | Door Televizier

© Netflix

Netflix pakt weer uit met veel nieuwe series en films in oktober. Seizoen twee van Fargo is nu beschikbaar en Netflix introduceert een geheel nieuwe tv-serie: Scream.

In het eerste seizoen van Fargo draait het allemaal om de mislukte polisverkoper Lester Nygaard (Martin Freeman). Op een dag komt hij in aanraking met een vroegere pestkop en hij krijgt weer klappen te verduren. In het ziekenhuis ontmoet Lester huurmoordenaar Lorne Malvo (Billy Bob Thornton), die Lesters’s leven helemaal over hoop haalt. Een paar dagen later is de vroegere pestkop dood. Agente Molly Solverson (Allison Tolman) vermoedt dat Lester en Lorne iets te maken met elkaar hebben. Samen met politieagent Gus Grimly (Colin Hanks) bundelen ze hun krachten om achter het geheim van Lester te komen en Lorne te stoppen.

Het verhaal in het tweede seizoen is net als het eerste seizoen gebaseerd op de films van de gebroeders Coen. Zo komt de inspiratie uit het tweede seizoen uit: Fargo, Miller’s Crossing en The Man Who Wasn’t There. Fans van het eerste seizoen kunnen agent Lou Solverson weer zien, dit keer gespeeld door Patrick Wilson. Andere bekende acteurs die deel uitmaken van de cast zijn: Ted Danson, Kirsten Dunst, Jean Smart, Nick Offerman en Bruce Campbell.

Nieuwe serie: Scream

Vanaf donderdag is de Amerikaanse tv-serie Scream op Netflix te zien. De cast bestaat uit geheel onbekende acteurs.

Met een schokkende moord als het gevolg van cyberpesten komen herinneringen uit het verleden terug naar boven. Dit inspireert een nieuwe seriemoordenaar; hij doodt de ene tiener na de andere tiener in het stadje Lakewood.

Nog meer series…

Ook seizoen 3 van Hemlock Grove is beschikbaar vanaf deze maand. Daarnaast zijn de volgende seizoenen van misdaadseries beschikbaar deze maand: Dicte seizoen 2, The Bridge seizoen 2, The Killing seizoen 2, en Fjällbackamorden seizoen 1. Van de dramaseries: Wallander seizoen 2 en 3.

En films

Het filmaanbod wordt ook flink uitgebreid deze maand. Hier een overzicht:

-       Actiefilms: Bad Lieutenant, The Last Stand, Road To Perdition, Butch Cassidy And The Sundance Kid

-       Dramafilms: Stone, Trust, Blackbook

En de andere films Trophy Kids, The Nightmare en First Comes Love.

Meer over