Netflix showt nieuwe trailer van thriller Bloodline

10 februari 2015 13:36 | tv-serie | Door Televizier

© YouTube - Netflix

De nieuwe Netflix-serie Bloodline over een familie met duistere geheimen is vanaf 20 maart te zien. Netflix voert de spanning op met een nieuwe trailer.

Bloodline is een ‘dramatische familiethriller’ van 13 afleveringen, die over iets meer dan een maand allemaal te zien zijn op Netflix. De trailer licht alvast een tipje van de sluier op.

Bloodline

Bloodline gaat over de familie Rayburn uit Florida. Oudste zoon Danny, het zwarte schaap van de familie, dreigt de duistere geheimen en het beschamende verleden van zijn familie te ontmaskeren. Hij drijft hiermee ook de loyaliteit tussen de broers en zussen tot het uiterste, aldus Netflix. 

Kyle Chandler

De hoofdrollen in Bloodline zijn voor Kyle Chandler en Ben Mendelsohn. Chandler is bekend van de dramaserie Friday Night Lights, waarin hij een American footballcoach speelde, en van de film The Wolf Of Wall Street. Mendelsohn speelde eerder in films als The Dark Knight Rises en Killing Them Softly.

Damages

Bloodline komt van de makers van Damages, een tv-serie met Glenn Close en Rose Byrne. Damages liep vijf seizoenen, van 2007 tot 2012. Met Bloodline hebben de makers hopelijk weer zo’n langlopende klus te pakken.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Bloodline:

Meer over