Netflix zet veelbelovende trailer Marco Polo online

18 november 2014 14:22 | tv-serie | Door Televizier

Netflix zette al eerder een korte teaser van Marco Polo op internet, maar het is nu tijd voor het echte werk. De allereerste officiële trailer is een genot voor het oog.

De Italiaan Lorenzo Richelmy kruipt voor het eerste seizoen van de nieuwe Netflix-serie in de huid van Marco Polo. De reeks gaat over de reizen die de handelaar maakte en hoe hij leefde als dienaar van de Mongoolse militaire leider Kublai Khan. Uiteraard zit de serie vol met geweld, intriges en een flinke dosis seks. Het zijn de ingrediënten van een successerie.

Trailer

Uit de nieuwe trailer blijkt dat kosten noch moeite zijn gespaard om van Marco Polo een van de grootste series aller tijden te maken. Prachtige landschappen, bijzondere slowmotions en prestigieuze bouwwerken geven de reeks een filmisch effect. Als kers op de taart zit er ook een zwaardvechtende, naakte vrouw in Marco Polo verwerkt.

Marco Polo

Marco Polo gaat 12 december pas in première, we moeten dus nog even geduld hebben. Toch is er ook nog goed nieuws te melden: Netflix zet alle tien de afleveringen in een keer online. We kunnen dus massaal baan binge-watchen!

Om alvast in de stemming te komen gunt Netflix de fans een bijzonder kijkje achter de schermen bij Marco Polo.

Meer over