"New Girl stopt na seizoen 6"

13 maart 2017 10:16 | tv-serie | Door Televizier

© 20th Century Fox Television

Officieel is nog niets bekend over de toekomst van New Girl, maar hoofdrolspeler Jake Johnson denkt dat het na het zesde seizoen gedaan is met de serie.

Johnson laat aan The Daily Beast weten dat de laatste aflevering van het zesde seizoen een perfect einde zou zijn. “Fox wil ons niets vertellen, maar we hebben een finale opgenomen waarmee, als dit het einde is, de fans mee kunnen leven. Ik denk dat het na dit seizoen klaar is.”

Toekomst

Fox wil dus nog niks kwijt over het mogelijke einde van New Girl. Wel verklaarde de zender zondag dat er op dit moment druk overleg is over de toekomst van de serie.

Opnames

De opnames van het zesde seizoen zitten er in ieder geval al wel op. Johnson bedankt de kijkers en laat zijn fans in verwarring achter. Is een zevende seizoen dan toch echt uitgesloten?

Knipperlichtrelatie

New Girl gaat over vier vrienden die samenwonen in een loft in Los Angeles. Johnson speelt in de serie Nick Miller, die een knipperlichtrelatie heeft met Jessica Day (Zooey Deschanel). De serie was in 2011 voor het eerst te zien op de Amerikaanse televisie en trok toen meer dan tien miljoen kijkers.

Laatste aflevering

Dinsdag 4 april is de laatste aflevering van het zesde seizoen te zien op de Amerikaanse zender Fox. Misschien weten de kijkers dan echt of het over en uit is met de serie. In Nederland zijn de vier vrienden te volgen op Netflix.

Meer over