Nicole Richie krijgt rol in nieuwe komedie Great News

22 juli 2016 15:37 | tv-serie | Door Televizier

© Screenshot YouTube wochit Entertainment

Realityster Nicole Richie heeft een rol bemachtigd in NBS's nieuwe komedieserie Great News. Dat meldt The Hollywood Reporter. Het is voor het eerst in lange tijd dat Richie te zien is in een televisieserie. 

Great News vertelt het verhaal van een zeer beschermende moeder die stage gaat lopen bij de televisieorganisatie waar haar dochter bij een nieuwsshow werkt. Richie speelt de rol van Portia, een presentatrice van dezelfde ochtendshow.

Portia

Nicole, de dochter van zanger Lionel Richie, was niet de eerste keus voor de rol van presentatrice Portia. In de pilotaflevering van Great News speelde Kimrie Lewis-Davis de rol van Portia, maar de makers wilde een andere kant op met die rol en kozen uiteindelijk voor Richie.

30 Rock

Great News is een creatie van Tina Fey and Robert Carlock, voornamelijk bekend van hun werk voor komedieserie 30 Rock. Deze serie draaide zeven seizoenen en won verschillende Emmy Awards. 

The Simple Life

Richie dankt haar bekendheid niet alleen aan haar vader. in 2003 was ze samen met toenmalig partner in crime Paris Hilton te zien in de realityserie The Simple Life. In dit programma moesten de diva's op eenvoudige wijze leven en klusjes opknappen. 

Meer over