Nieuwe acteurs in 6de seizoen Homeland

11 augustus 2016 16:58 | tv-serie | Door Televizier

© BNN

Patrick Sabongui en Hill Harper spelen een rol in het zesde seizoen van Homeland dat zich in New York af gaat spelen. De opnamen beginnen over een paar dagen.

Patrick Sabongui speelt in het nieuwe seizoen van Homeland universiteitsprofessor en een woordvoerder van de moslim-gemeenschap en werkt samen met Carrie Mathison (Claire Danes). Hill Harper speelt de rechterhand van de net gekozen Amerikaanse president Elizabeth Keane

Power Rangers

Sabongui speelt in de nieuwe Power Rangers film en had rollen in de series Arrow, Fringe en 24. Harper was te zien in de film Limitless en speelde in Covert Affairs and CSI: NY.

Terug naar Amerika

Seizoen 6 van Homeland wordt uitgezonden in januari 2017 bij BNN en speelt zich enkele maanden na de finale van seizoen 5 af toen serieheld Quinn hoogstwaarschijnlijk het loodje legde. Carie verhuist van Berlijn terug naar Amerika en neemt een baan aan bij een fonds dat hulp biedt aan moslims in de Verenigde Staten. De gebeurtenissen van seizoen 6 spelen zich af tussen de verkiezingsdag en de inauguratie van Elizabeth Keane.

Meer over