Nieuwe serie van de schrijver van The Walking Dead: Outcast

28 april 2016 14:07 | tv-serie | Door Televizier

© FOX Networks Group

Walking Dead-fans kunnen hun hart ophalen met de FOX-serie Outcast. Het horrorverhaal gaat over de bezeten Kyle die achter een duister geheim komt.

De serie bestaat uit tien afleveringen die gebaseerd zijn op het stripverhaal van Kirkman waarin exorcisme (duivelsbezwering) centraal staat. 

Kluizenaar

Outcast vertelt het verhaal over de jonge introverte man Kyle Barnes (Patrick Fugit) die zijn hele leven is bezeten door demonen. Hij leeft als een kluizenaar en houdt zijn vrienden en familie zo ver mogelijk bij zich vandaan. Maar Kyle probeert uit zijn isolement te ontsnappen en langzaam weer zijn leven op te bouwen.

Bezeten

Wanneer oude bekende, pastoor Anderson (Philip Glenister), zijn hulp inschakelt bij een nieuwe duiveluitdrijving, gaat Kyle de confrontatie aan met zijn verleden en op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid. Dan ontdekt hij een geheim dat het einde kan betekenen van het leven op aarde.

Momenteel zendt FOX internationale hitseries als The Walking Dead, The X-Files, American Horror Story, Empire en The Flash uit. 

Outcast is vanaf maandag 6 juni om 22.00 uur te zien bij FOX.


Meer over