Nieuwe versie Charmed misschien op de buis

21 november 2013 15:56 | tv-serie | Door Televizier

De tv-serie Charmed komt mogelijk weer terug op televisie, maar dan wel met andere actrices. Schrijvers zijn bezig met een pilot voor een nieuwe reeks over de goede heksen.

CBS kondigde een reboot aan. Dat houdt in dat hetzelfde verhaal zal worden verteld in een nieuw jasje, met nieuwe acteurs. De drie heksen zullen dus niet worden gespeeld door de hoofdrolspeelsters van nu: Shannen Doherty, Rose McGowan, Alyssa Milano en Holly Marie Combs.

Dat is maar goed ook, want de actrices hebben aangegeven weinig interesse te hebben in de tv-serie. Sterker nog, Rose McGowan twitterde het idee maar stom te vinden:

Film

Grappig genoeg zien de actrices het wel zitten om een film te maken. “Een Charmed-film, daar zou ik aan meedoen" twitterde Alyssa Milano onlangs naar haar collega’s. Shannen Doherty, die drie seizoenen Prue speelde en toen de serie verliet, ziet ook wel iets in het idee. "Ja ik zou het wel doen. Er zijn nog genoeg dingen nooit gebruikt in de serie, waar een goede film van gemaakt kan worden", schrijft de actrice.

Geduld

Er is dus een kans dat de tv-serie Charmed terugkomt, maar dan met andere actrices. Mocht het enthousiasme van Alyssa en Shannen aanstekelijk werken op hun collega's, dan komt de show misschien zelfs op het grote scherm. Hoe dan ook hebben de fans van de heksenserie nog even geduld nodig.

Charmed

Charmed was een serie over de drie zussen Piper, Phoebe en Prue. Nadat het drietal de zogenaamde 'Book of Shadows' ontdekt komen ze achter een groot geheim: ze zijn heksen. De vrouwen gebruiken hun magische krachten in gevechten tegen allerlei kwaadaardige demonen en magische wezens.

Langstlopende serie

De serie bleek een groot succes en werd uitgezonden van 1998 tot 2006. In Nederland werden de bovennatuurlijke avonturen van de zussen uitgezonden op Net 5. Charmed heeft de eer de langstlopende serie te zijn met alleen vrouwen in de hoofdrol.

Voor de fans, hieronder nog een keer de trailer van vroeger.

Meer over