Nog 4 jaar bakken met Heel Holland Bakt

6 april 2016 12:10 | tv-serie | Door Televizier

© Victor Arnolds - MAX

Heel Holland Bakt is nog minstens vier jaar op de buis. We kunnen dus nog lang genieten van de lekkerste taarten en de leukste misbaksels.

Het immens populaire Heel Holland Bakt krijgt na dit seizoen nog 3 nieuwe seizoenen. Dat betekent dat alle thuisbakkers van Nederland nog jaren vooruit kunnen met de lekkerste recepten. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt zal na het nieuwe seizoen dat in september begint, dus nog drie jaar op televisie te zien zijn.

Fantastische kijkcijfers

Omroep MAX heeft volgens het AD ook de uitzendrechten verworven voor deze drie seizoenen. Helaas heeft Omroep MAX het nieuws nog niet bevestigd, maar een woordvoerder laat wel weten dat de omroep de intentie heeft om door te gaan met het programma. Gezien de fantastische kijkcijfers is dat niet geheel verrassend.

André van Duin

De laatste finale, waarbij Sarena er met de winst vandoor ging, trok 2.8 miljoen kijkers. Het aankomende seizoen zal niet Martine Bijl, maar André van Duin de presentatie op zich nemen. Martine Bijl, die de afgelopen jaren het programma presenteerde, is nog niet hersteld van een hersenbloeding.

Meer over