Nog een tv-serie voor Game of Thrones-schrijver

12 oktober 2015 14:29 | tv-serie | Door Televizier

© Nick Briggs - HBO

George R. R. Martin heeft bekend gemaakt dat er waarschijnlijk een televisieserie gaat komen van zijn boek Skin Trade. Martin is wereldberoemd dankzij zijn Game of Throne-boeken.

Cinemax, een dochter van HBO, heeft een optie genomen op het script. Skin Trade is een boek uit 1989 en gaat over de vrouwelijke privé detective Randi Wade en haar vriend, de weerwolf Willie Flambeaux. Zij ontdekken een donker geheim wanneer er een stel gruwelijke moorden plaatsvinden in de sombere industriële stad waar ze wonen.

Pilot

Martin heeft Kalinda Vasquez in dienst genomen om de pilot op zich te nemen. Zij leverde eerder goed werk af met de series Prison Break en Once Upon a Time. Zelf bemoeit George R. R. Martin zich niet met de scripts. Hij heeft het druk met andere zaken. „Ik heb nog een boek af te maken”, zei de schrijver, „Je weet vast wel waar ik het over heb.”

Jon Snow

Dat weten we inderdaad. Fans wachten smachtend op deel 6 van de Game of Thrones-reeks A Song of Ice and Fire. Al is het alleen maar om te weten hoe het afloopt met die arme Jon Snow.

Meer over