Nog even geduld voor Overspel 2

7 augustus 2013 10:20 | tv-serie | Door Televizier

Aan het lange wachten komt bijna een eind: op 26 oktober gaat de populaire Nederlandse serie Overspel weer van start met een spannend nieuw seizoen.

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat de eerste aflevering van Overspel werd uitgezonden. De serie over fotografe Iris die een affaire begint met advocaat Willem sloeg gelijk in als een bom. 26 oktober begint eindelijk het tweede seizoen van het programma.

Overspel 2

Het eerste seizoen van Overspel eindigde uiteindelijk in een happy end voor Iris en Willem. Het is natuurlijk de vraag of dat geluk voortgezet zal worden in het nieuwe seizoen. Er zijn in ieder geval al aanwijzingen dat dit niet het geval is. Seizoen 2 wordt vanaf 26 oktober (let op: dat is dus een zaterdagavond!) om 21:45 uur uitgezonden op Nederland 1.

Amerikaanse remake

Overspel sloeg niet alleen in Nederland aan, ook de Amerikaanse zender ABC is enthousiast. Zij gaan een eigen versie maken van serie onder de naam Betrayal. Daarnaast is er ook goed nieuws voor de fans van eigen bodem: Overspel 3 is al in de maak. Hopelijk hoeven we daar minder lang op te wachten.

Voordat Overspel op 26 oktober begint, wordt vanaf 10 augustus elke week een aflevering van seizoen 1 uitgezonden. Dit speciaal voor de nachtbrakers om 00.10 uur op Nederland 1.

Meer over