Onder meer nieuwe Vera's en George Gently's

NPO.nl-tip: Detective-maand op NPO.nl

18 juni 2018 22:00 | tv-serie | Door Televizier

© Justin_Slee 2017
Moord en doodslag te over deze maand op NPO.nl. Het is namelijk de KRO-NCRV-Detectivemaand, en dat betekent dat er volop nieuwe afleveringen van detectiveserie beschikbaar komen.
Een groot voetbaltoernooi is niet alleen goed nieuws voor de sportfans, maar ook voor de kijkers die van een stevige portie moord en doodslag houden. De KRO grijpt EK’s en WK’s voetbal namelijk aan om de kijkers de nieuwste afleveringen van populaire detectives voor te schotelen. En dat doet de omroep niet alleen op tv, maar ook via NPO.nl.

Gratis

Daar zijn sowieso veel reeksen te kijken voor de abonnees van de betaalde dienst NPO Start Plus. De afleveringen die op tv te zien zijn geweest, zijn ook voor niet-abonnees te zien. Gratis dus.

Detectives

Een kleine greep uit wat de kijkers de komende maand te wachten staat: onder meer fonkelnieuwe Vera’s. De speurster duikt in zaken rond een lijk in een slachthuis en een dode tienerjongen in een waterreservoir.

George Gently

Ook zeker vermeldenswaardig zijn de afleveringen van George Gently die de komende weken beschikbaar komen. Het zijn namelijk de laatste afleveringen van deze reeks. Kan de grijze speurder rustig van zijn pensioen genieten, of krijgt de reeks een dramatisch einde?

Meer over