Vanaf 4 juni op NPO.nl

NPO.nl-tip: Papa Jay legt uit

3 juni 2018 22:00 | tv-serie | Door Jorien Slager

© KRO-NCRV
Een alleenstaande man die in zijn eentje vijf kinderen opvoedt? Papa Jay bokst het voor elkaar, was al eerder te zien in de reeks Een huis vol. Nu krijgt hij zijn eigen webserie.
Vijf kinderen opvoeden in je eentje, ga er maar aan staan. Jay Lopez doet het met liefde. De avonturen van de alleenstaande vader waren afgelopen winter te volgen in Een huis vol en ook deze zomer geeft hij een kijkje in zijn leven.

Hectiek

In de webserie Papa Jay legt uit laat hij zien hoe hij het huishouden voor elkaar bokst, omgaat met zieke kinderen en probeert met regels orde te scheppen in de chaos. Ook vertelt hij hoe te midden van al deze hectiek zelf zijn rust probeert te pakken.

Nieuwe liefde

Verder aandacht voor de vraag die veel vrouwelijke kijkers bezighoudt: is Jay al toe aan een nieuwe liefde? Begin dit jaar was die er nog niet, al liet hij doorschemeren er wel voor open te staan.

Kinderen

Hij vertelde aan Lindanieuws.nl dat hij wel een voorwaarde heeft: “Ze moet mijn kinderen respecteren, want mijn leven staat in het teken van mijn kinderen. Hen stabiliteit en liefde geven is het belangrijkste. Daar moet een vrouw rekening mee houden.”

De reeks is te zien vanaf 4 juni, op NPO.nl.