Nu al over en uit voor Thuis op Zondag?

11 april 2016 17:10 | tv-serie | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Het afgelopen seizoen van Thuis op Zondag was misschien wel het eerste én laatste seizoen van het zondagmiddagprogramma op SBS 6.

Het is zeer twijfelachtig of het SBS 6-programma Thuis op Zondag met Kim-Lian van der Meij een tweede seizoen krijgt. Afgelopen zondag was de laatste uitzending van seizoen 1 te zien. Deze aflevering trok slechts 267.000 kijkers. Ook de kijkcijfers van de overige uitzendingen vielen tegen.

Toekomst onduidelijk

Een woordvoerster van SBS 6 laat aan het AD weten dat het vanaf het begin al de bedoeling was om het programma te evalueren. "Het is op dit moment dus nog niet duidelijk of er daadwerkelijk een vervolg komt. Dat hangt af van die besprekingen". Tot nu toe is nog onduidelijk wanneer er meer bekend wordt over de toekomst van Thuis op Zondag.

Dirk Zeelenberg

Kim-Lian presenteerde het programma tot februari met Dirk Zeelenberg. Hij gaf er na vijf maanden de brui aan. Op dat moment moesten er nog tien afleveringen opgenomen worden. Onder meer Patty Brard nam plaats naast Kim-Lian na Zeelenbergs vertrek.

Kim-Lian

Het is nog even de vraag of Kim-Lian van de partij zal zijn, mocht het programma terugkeren na de zomerstop. Deze tweet lijkt verdacht veel op een afscheid.

 

Meer over