Nu al tweede seizoen voor serie Smeris met Jeroen van Koningsbrugge

31 Maart 2014 12:21 | tv-serie | Door Televizier

De Publieke Omroep heeft nu al een tweede seizoen van de politieserie Smeris besteld. En dat terwijl nog maar twee afleveringen zijn uitgezonden.

Smeris met Joeren van Koningsbrugge en Dennis van de Ven doet het dan ook bijzonder goed op Ned. 3. De eerste twee afleveringen trokken een prachtige 909.000 kijkers. De reacties op de serie over hennepteelt in Tilburg waren bijna allemaal posititief. Genoeg reden voor de NPO om nu al een tweede serie aan te schaffen.

En masse omarmd

Jeroen en Dennis zijn zeer verheugd: „Sommige dingen moeten gewoon gebeuren. Zoals een tweede seizoen Smeris. We zijn super trots dat het publiek de eerste afleveringen en masse omarmd heeft en dat het net zo snel heeft besloten om een tweede serie te bestellen. De samenwerking smaakte zo naar meer dat we in het geheim al aan seizoen twee zijn begonnen met de schrijvers.”

Hennep

Jeroen van Koningsbrugge speelt in Smeris de rol van Theo Kamp, een nogal wilde rechercheur in TIlburg. Hij wordt naar het hennepteam overgeplaatst onder het toezicht van zijn nieuwe partner Willem Niessen (Dennis van de Ven), een rechercheur die alles volgens het boekje doet.

Meer over