Nu al tweede seizoen voor Star Trek: Discovery

23 oktober 2017 17:03 | tv-serie | Door Televizier

© CBS Interactive

Het eerste seizoen van Star Trek: Discovery is pas zes afleveringen oud, maar de science-fictionserie valt dermate in de smaak dat er definitief een tweede reeks komt. 

Star Trek: Discovery werd half september met gemengde kritieken ontvangen. De serie, die zich tien jaar voor de allereerste Star Trek uit 1966 afspeelt, zou te futuristisch ogen en en ook zou de bemanning zich niet gedragen als leden van de vredelievende Starfleet organisatie. 

Trots

Maar dat neemt blijkbaar niet weg dat er massaal gekeken wordt naar de serie met in de hoofdrol Sonequa Martin Green (foto). Star Trek: Discovery is in de VS alleen digitaal te zien via het betaalde videoplatform CBS All Access en in de rest van de wereld via Netflix. In een persverklaring laat CBS Interactive president Marc DeBevoise weten trots te zijn op de cast en crew die de erfenis van Star Trek met succes voortzetten.

Vervolg

Het eerste seizoen van Star Trek: Discovery wordt in twee delen uitgezonden. Na de aflevering van 13 november neemt de serie een korte break. De overige zes afleveringen worden vanaf januari 2018 verwacht. 

Wanneer het tweede seizoen van Star Trek: Discovery te zien is, is nog niet bekend.

Meer over