Nu al tweede seizoen voor Vechtershart

17 december 2015 13:40 | tv-serie | Door Televizier

Waldemar Torenstra kan de sportschool weer in, want komt een tweede seizoen komt van Vechtershart. En dat terwijl de BNN-serie nog niet eens halverwege seizoen 1 is.

Hoofdrolspeler en bedenker Waldemar is in zijn nopjes met het besluit. Hij hoopte vanaf het begin op een vervolg van Vechtershart: „Wat een geweldig nieuws dat we een tweede seizoen mogen maken. En dat al na vier afleveringen op de buis! Ik kijk er echt naar uit om met ons fantastische team te mogen gaan nadenken over nieuwe verhaallijnen en spannende plots.’

Nick Roest

De dramaserie met Waldemar Torenstra, Benja Bruijning en Imanuelle Grives speelt zich af in de kickbokswereld en gaat over Nick Roest, een voormalig K1-kampioen die zich na een moeilijke periode terug probeert te knokken naar de top.

Gedesillusioneerd

Aanstaande zondag is de vijfde aflevering van het eerste seizoen te zien. In deze aflevering struint Nick na zijn onterecht verloren gevecht gedesillusioneerd langs de Duitse autobahn, terwijl John Roest met spoed wordt opgenomen in het ziekenhuis waar artsen vechten voor zijn leven.

Vechtershart is iedere zondag om 20.25 uur op NPO 3 te zien.

Meer over