Olsen-tweeling wist niks van Full House-reünie

23 April 2015 12:06 | tv-serie | Door Televizier

Mary-Kate en Ashley Olsen die ooit de schattie Michelle Tanner speelden in Full House waren helemaal niet op de hoogte van de op handen zijnde Full House-reünie.

Maandag maakte acteur John Stamos in de talkshow van Jimmy Kimmel bekend dat er een spin-off komt van de populaire sitcom uit de jaren '80 en '90 genaamd Fuller House. Het is de bedoeling dat de gehele oude cast acte de présence geeft in de eerste aflevering, maar in een interview met Women’s Wear Daily vertelde de tweeling dat zij nog van niks wisten.

Bob Saget

,,Ik ben geschokt dat ik niks van John gehoord heb", zegt Mary-Kate.  ,,We hebben het pas vandaag ontdekt. Ik denk dat we met de makers moeten gaan praten om te zien wat er allemaal op stapel staat." Ondanks het gebrek aan informatie staan Mary-Kate en Ashley wel open voor een terugkeer in Fuller House. Maar dat willen ze eerst overleggen met tv-vader Bob Saget. Ashley: ,,Ik ga eerst Bob bellen om zijn mening te horen."

Voor het geld hoeven de inmiddels 28-jarige dames het niet te doen, ze verdienden een fortuin als kindactrices en met hun eigen bedrijf. De Olsen-twins zijn samen 200 miljoen waard.

Meer over