Ook Sil Selmhorst verhuist naar Nieuwe Tijden

20 mei 2016 11:15 | tv-serie | Door Televizier

© Screenshot RTL XL

Er zijn nog meer nieuwe namen bekend voor de soap Nieuwe Tijden. Ook Sil Selmhorst, gespeeld door Soy Kroon, verhuist deze zomer naar de GTST-spinoff. En hij is niet de enige.

Verder schitteren de aanstormend talenten Cecilia Adoree, Wouter Zweers, Lisa Bor en Olaf Ait Tami vanaf 4 juli in de 75-delige serie. Sil maakte een paar weken geleden zijn comeback in GTST, maar daarin is hij dus slechts tot de zomerstop te zien.

Holly

Amy Kortenaer (Holly Mae Brood) maakte net als Sil nog maar kort geleden haar comeback. Maar ook zij zal na de zomerstop uit Goede tijden slechte tijden verdwijnen.

Ferry

Vorige maand werd al bekend dat oude bekende Ferry Doedens, a.k.a. Lucas Sanders, een rol te pakken heeft in Nieuwe Tijden. Daarnaast was al bekend dat Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch, beiden bekend van de musical Grease, een rol spelen in de nieuwe soap. 

Studentenstad

Nieuwe Tijden speelt zich af middenin een bruisende studentenstad. De cast woont samen in één huis en deelt lief en leed. De eerste 40 afleveringen van de 75-delige serie zijn na de zomercliff van GTST dagelijks te zien bij RTL 4. Na de zomerstop gaat Nieuwe Tijden door op Videoland.

Meer over