De wraak van Eddie

Opnames nieuw seizoen Flikken Maastricht van start

17 augustus 2022 14:09 | tv-serie | Door Marjolein Vos

© Mark de Blok

Goed nieuws voor alle kijkers van Flikken Maastricht! Deze week zijn de opnames begonnen voor alweer het zeventiende seizoen van de populaire politie- en dramaserie.

Terwijl de grondvesten van Maastricht nog natrillen na alle gruweldaden van Eddie (gespeeld door Tygo Gernandt) in het afgelopen seizoen, was het natuurlijk wel duidelijk dat er een nieuw seizoen aankomt. Terwijl Floris Wolfs (Victor Reinier) toekijkt vanuit de bak op een schermpje, houdt Eddie Eva van Dongen (Angela Schijf) onder schot. Hoe loopt dit af?

Ook voor Marion Dreesen (Oda Spelbos) en Romeo Sanders (Sergio Romero IJssel) zullen er weer nieuwe verhaallijnen klaarliggen die parallel lopen en soms verweven worden met die van Eva en Wolfs.

Succes

Al vanaf de eerste aflevering op 3 september 2007 was de serie een succes met 1,3 miljoen kijkers. En dat aantal kijkers groeide steeds verder. In 2014 wint het programma de Gouden Televizier-Ring.

De serie werd verlengd met 2 seizoenen en was op zoek naar figuranten voor het nieuwe seizoen. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen te zien is, maar vermoedelijk zal dit in januari 2023 zijn gezien de trend de afgelopen seizoenen.  

Meer over