Problemen tussen Eva en Wolfs in 8ste seizoen Flikken Maastricht

Op vrijdag 14 maart begint het 8ste seizoen van de hitserie Flikken Maastricht en ook dit seizoen staat bol van het spektakel.

Het nieuwe seizoen begint met Eva die in de gevangenis zit voor de moord op Daan de Vos en Wolfs die voor een duivels dilemma staat. Hij gelooft in de onschuld van Eva, maar het vraagt een groot offer om de echte moordenaar achter de tralies te krijgen.

Jens Bols

Er zijn een paar nieuwe gezichten dit seizoen onder wie Officier van Justitie Jens Bols (Martijn Nieuwerf), een rechtlijnige man die regelmatig een aanvaring heeft met zowel Eva als Wolfs. Hij is ervan overtuigd dat niet Eva, maar Wolfs verantwoordelijk is voor de moord op De Vos. Bovendien blijven de rechercheurs hem dit seizoen regelmatig tegenkomen bij diverse moorden, ontvoeringen en mensenhandelzaken waarmee ze te maken krijgen.

De Hamza's

In deze zaken duiken vaak de Hamza’s op: een van origine Turkse familie die de Maastrichtse drugsmarkt in handen heeft en onder leiding van Coscun Hamza opereert. Het lijkt erop dat de familie in oorlog is met andere partijen die op hun positie uit zijn. Dat maakt dat Wolfs en Eva met zeer gevaarlijke criminelen te maken krijgen.

Problemen tussen Wolfs en Eva

Ook op persoonlijk vlak zijn er ontwikkelingen. Door haar traumatische ervaringen in de gevangenis moet Eva van hoofdinspecteur Mechels gesprekken voeren met een psychiater, David Boesmeer. Dat heeft een stroeve start aangezien Eva niet het type is om haar ziel en zaligheid bloot te leggen. Maar gaandeweg beginnen ze elkaar meer en meer te waarderen tot ergernis van Wolfs. De relatie tussen de twee rechercheurs komt hierdoor stevig onder de druk te staan en de vraag is of ze er voor elkaar zijn als het er echt op aankomt.

Marion en Romeo

Marion moet verhuizen en krijgt via Esmee de woning onder haar aangeboden. Nu ze buren zijn, maken Marion en Romeo kennis met Esmee’s vriend, Tony Verwoerd (Javier Guzman) en vooral Romeo ziet hem niet zitten.

Gastacteurs

Javier Guzman, Marjolein Beumer, Ellen ten Damme, Terence Schreurs en Henk Poort spelen gastrollen in het achtste seizoen van Flikken Maastricht.

Speciaal voor seizoen 8 van Flikken Maastricht gingen Victor Reinier en Angela Schijf op schietles bij de politie.

Meer over:

Reageren