Quinn uit Homeland leeft nog!

15 augustus 2016 11:25 | tv-serie | Door Televizier

© JoJo Whilden/SHOWTIMEChannel 4 Picture Publicity, Horseferry Road, London, SW1P 2TX

Peter Quinn is niet dood, hij leeft! De publiekslieveling uit Homeland leek een wisse dood te zijn gestorven in het vijfde seizoen. Maar hij is straks gewoon weer van de partij.

De keiharde doch zeer aantrekkelijke CIA-agent Peter Quinn (Rupert Friend) beleefde geen gemakkelijk vijfde seizoen van Homeland. Eerst verwisselde hij bijna het tijdelijke voor het eeuwige door een geinfecteerde schotwond. Daarna probeerde hij zelfmoord te plegen en vervolgens deden terroristen hun uiterste best Quinn te vermoorden door hem in een cabine vol zenuwgas te stoppen.

Beroerte

In de allerlaatste aflevering kreeg Quinn van alle ellende een beroerte en leek het er verdraaid veel op dat Carrie hem alsnog een handje hielp richting de hemelpoort. Ze zette zijn beademing stop waarop plots een spiritueel licht de kamer binnenstroomde. Hartstikke dood zou je denken.

Slachtoffer

Maar de maker van Homeland heeft nu verklapt dat Quinn in het zesde seizoen gelukkig toch weer van de partij is. Hij is alleen niet meer de oude. „De kijkers gaan een zeer andere Quinn zien. Hij is een slachtoffer van de oorlog tegen de terroristen. Het komend seizoen zal vooral gaan om zijn relatie met Carrie.” Dat zou een liefdesrelatie kunnen zijn aangezien Quinn vorig seizoen door middel van een brief zijn liefde aan Carrie verklaarde.

In het nieuwe seizoen -dat in januari 2017 wordt uitgezonden- doen ook nieuwe acteurs hun intrede

 

 

Meer over