Reboot voor comedyserie Mad About You

27 december 2017 11:47 | tv-serie | Door Televizier

Twintig jaar geleden keken we met z'n allen naar de sitcom Mad about you met Paul Reiser en Helen Hunt. En nu komt er een nieuw seizoen van de reeks.

Mad about you liep zeer succesvol van 1992 tot 1999, 7 seizoenen lang. De reeks ging om het net getrouwde stel Paul Buchman, een documentairemaker en Jamie Stemple Buchman, een PR-adviseur die samen een leven opbouwen in New York. Mad about you kreeg 12 Emmy's.

1 miljoen euro

De hoofdrollen werden gespeeld door Paul Reiser (die de serie ook bedacht) en Helen Hunt, die later nog een behoorlijke Hollywoodcarrière kreeg. Dat Mad about you een hit van jewelste was bleek wel uit het zeer royale salaris dat Reiser en Hunt kregen. Ze kregen in het laatste seizoen voor iedere aflevering 1 miljoen euro bijgeschreven op hun rekening. Beiden zouden wel in zijn voor een nieuw Mad about you-avontuur.

De nieuwe afleveringen gaan over Paul, Jamie en hun 17-jarige dochter Mabel.

Will & Grace en de rest

Dit wordt de zoveelste reboot van een oude serie. Eerder waren Will & Grace, The Gilmore Girls,  Full House, Roseanne, American Idol, Star Trek, The Twilight Zone, Dynasty, en MacGyver aan de beurt.

Meer over