Rihanna eindelijk te zien in serie Bates Motel

20 maart 2017 10:47 | tv-serie | Door Televizier

© Universal

Rihanna is te zien in het vijfde en laatste seizoen van de Amerikaanse serie Bates Motel. Vorig jaar zomer werd al bekend dat de actrice een rol heeft. Vanavond is het in Amerika dan eindelijk zover. 

Zangeres Rihanna speelt twee afleveringen de rol van Marion Crane. Zij boekt een kamer in het griezelige motel dat gerund wordt door Norman Bates. Na de dood van zijn moeder moet Norman het nu in zijn eentje zien te redden.

Enorm charisma

“Ze heeft een enorm charisma”, zegt executive producer Carlton Cuse over Rihanna. “Ik denk niet dat het toeval is dat een aantal zangers succesvol is overgegaan tot acteren. Mijn persoonlijke favorieten zijn Barbara Streisand en Frank Sinatra.”

Wereldtournee

De producer nodigde Rihanna uit voor een rol in zijn serie toen hij een artikel over haar las in Vanity Fair. Daarin vertelt de zangeres fan te zijn van Bates Motel. Rihanna pauzeerde een week haar wereldtournee om twee afleveringen in de serie te kunnen spelen.

Psycho

Janet Leigh speelde de rol van Marion Crane in de Hitchcockfilm Psycho, waar de serie op gebaseerd is. De douche-scène met deze actrice is daarna vaak herhaald in andere films. De Marion Crane van nu verschilt wel met het personage uit de film. Of Rihanna ook in de douche te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Het is nog niet bekend of het vijfde seizoen van Bates Motel in Nederland wordt uitgezonden.

Meer over