Riverdale seizoen 2 in oktober op Netflix

14 juni 2017 10:45 | tv-serie | Door Televizier

Fans van de serie Riverdale kregen niet zo lang geleden de schrik van hun leven toen ze hoorden dat hun favoriete serie pas in 2018 zou terugkeren. Maar nu is er beter nieuws. Archie en co zijn al in oktober weer te zien.

Om precies te zijn: de eerste aflevering van het tweede seizoen van Riverdale is op donderdag 19 oktober 2017 op Netflix te zien. Daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering.

Archie en Betty

Het eerste seizoen verscheen eerder dit jaar op Netflix en de avonturen van een groepje tieners en hun ouders in het plaatsje Riverdale waren een instant succes. Archie, Betty, Veronica, Jughead en de rest waren op slag de helden van een hele generatie.

Lees ook: Netflix heeft meer moois in petto

Hoe is het met Fred

Het hele seizoen draaide om de vraag wie Jason Blossom had vermoord. Toen dat in de voorlaatste aflevering van het seizoen bekend werd, dachten fans dat ze het spannendste gedeelte achter de rug hadden. Totdat in de allerlaatste aflevering Archie's vader Fred Andrews (Luke Perry) werd neergeknald door een gemaskerde man. De grote vraag: is ie dood of niet? Op 19 oktober weten we meer.

Meer over