RTL 4 zendt één aflevering uit van nieuwe Videolandserie Suspects

27 februari 2017 11:35 | tv-serie | Door Televizier

© RTL

De eerste aflevering van de Nederlandse Videolandserie Suspects is op zondag 12 maart te zien bij RTL 4. Daarmee komt ook meteen een einde aan de serie op RTL, want de overige afleveringen zijn alleen op Videoland te zien. 

Suspects gaat in première, direct na het seizoenslot van Moordvrouw. De overige zeven op zichzelf staande afleveringen zijn exclusief te bekijken bij Videoland. Dus mocht je lekker zijn gemaakt door de eerste aflevering, dan moet je voor de andere zeven afleveringen nog wel even een abonnement afsluiten bij Videoland.

Suspects

In Suspects werken politiefunctionarissen Daan de Ridder (Jeroen Spitzenberger), Susan Vlaanderen (Carly Wijs) en Liv Schouten (Britte Lagcher) aan acht moeilijk oplosbare misdaadzaken. Ontvoering, serieverkrachting, seriemoord, peutervermissing, drugs, prostitutie en gijzeling zijn de onderwerpen waar de hoofdrolspelers zich in vastbijten.  

Bekende gastrollen

De serie is een remake van de succesvolle gelijknamige Britse crimereeks. Het succes is mede toe te schrijven aan de bekende acteurs die een gastrol hebben. In de Nederlandse Suspects passeren ook een hoop bekende gezichten de revue. Onder meer Georgina Verbaan, Thijs Römer, Martijn Fischer en Victor Reinier spelen een rolletje in de serie.  

Suspects is zondag 12 maart om 21.00 uur te zien op RTL4. 

Meer over