RTL 5 hervat elfde seizoen Bones

6 februari 2017 17:13 | tv-serie | Door Televizier

© FOX

Bones keert vanaf maandagavond terug op RTL 5. De zender pakt de draad weer op bij aflevering 16 van het elfde seizoen.

Afgelopen najaar begon RTL 5 al aan dit seizoen van Bones, maar eind december werden de uitzendingen gestaakt. De fans moesten even wachten op de resterende avonturen van Temperance Brennan en Seeley Booth.

Weemoedt

Het vaste Bones-tijdslot (maandagavond 21.30 uur) was plots gereserveerd voor de Thijs Römer-serie Weemoedt. De belevenissen van talentenmanager Job Weemoedt bleken echter niet zo'n groot publiek te boeien. Na tegenvallende kijkcijfers besloot RTL 5 de serie te verhuizen naar de late woensdagavond.

Door de verhuizing van Weemoedt heeft RTL 5 nu weer plek voor Bones en dus keert de misdaadserie op maandag 6 februari vervroegd terug op de buis. In aflevering 16 The Strike in the Chord wordt een zanger dood gevonden. Booth onderzoekt twee a-cappella-zanggroepen.

Laatste seizoen

Van seizoen 11 liggen er nog zeven afleveringen op de plank, maar mogelijk gaat RTL 5 daarna direct verder met seizoen 12, de allerlaatste reeks van Bones. Deze afsluitende serie begon in januari 2017 op de Amerikaanse zender FOX en telt in totaal twaalf afleveringen.

Lees ook:
Bones stopt na verkort twaalfde seizoen

Meer over