RTL 5-serie Bluf krijgt tweede seizoen

26 Maart 2015 10:00 | tv-serie | Door Televizier

© William Rutten

Bluf komt terug met een nieuw seizoen. Yolanthe Sneijder-Cabau onthult dat de opnames voor de RTL 5-serie over een groep pokervrienden binnenkort weer beginnen.

Yolanthe Sneijder-Cabau verklapt het nieuws over Bluf in Grazia. Ze is blij dat er een tweede seizoen komt. "Het wordt nog leuker en heftiger dan het eerste seizoen," schrijft Yo. "Ik speel een pittige tante, die zich niet laat overrulen door stoere pokeraars met veel geld."

Yolanthe

Bij RTL 5 en producent NL Film heeft nog niemand het tweede seizoen bevestigd, meldt RTL Boulevard. Yolanthes manager Xenia Kasper laat weten dat er binnenkort inderdaad wordt gedraaid voor het tweede seizoen van Bluf.

Jan Kooijman

Naast Yolanthe spelen ook Achmed Akkabi, Géza Weisz, Javier Guzman, Jan Kooijman, Charlie Chan Dagelet en Fatima Moreira de Melo een hoofdrol in de serie. Of zij allemaal terugkeren in seizoen 2, is nog niet bekend.

Expeditie Robinson

Het eerste seizoen van Bluf stond in het najaar van 2014 geprogrammeerd na Expeditie Robinson en had dus een heel mooie lead-in. De serie wist het grote publiek van de BN'er-show niet helemaal vast te houden, maar haalde wel redelijke kijkcijfers. In ieder geval genoeg voor een tweede seizoen, blijkt nu.

Lees ook:
Yolanthe ontwaakt uit haar winterslaap: ze praat weer met de media.


Meer over