Rutger Hauer in Game of Thrones?

19 September 2013 11:19 | tv-serie | Door Televizier

Heel Nederland zat gisteravond op het puntje van zijn stoel tijdens de uitzending van DWDD, want zei Rutger Hauer nou dat hij in Game of Thrones gaat spelen?

Ondanks zijn leeftijd is Rutger Hauer (bijna 70) nog steeds een bezig baasje. Gisteravond schoof hij bij Matthijs van Nieuwkerk aan in De Wereld Draait Door om over al zijn projecten te praten.

The Game of Lost Thrones

Tijdens het gesprek liet de geroemde acteur weten zijn werk niet graag aan de grote klok te hangen. Hij liet dan ook ergens terloops vallen dat hij waarschijnlijk in Game of Thrones speelt.

"Ik was laatst in Boekarest voor een tv-serie, of nee een film, The Game of Lost Thrones ofzoiets", meldde Hauer. Waar Van Nieuwkerk reageert: "Dus dat is net iets anders dan Game of Thrones?" "Precies! Dat is het! Ik geloof het wel..." reageerde Rutger daarop.

The Scorpion King: The Lost Throne

Heel Nederland zat even op het puntje van zijn stoel, maar helaas lijkt het erop dat Rutger ook een dagje ouder is geworden en wat zaken door elkaar aan het halen is. Op zijn IMDB-profiel is namelijk te lezen dat hij volgend jaar te zien is in de actiefilm The Scorpion King: The Lost Throne.

True Blood

Het is zou daarentegen geen grote verrassing zijn als Game of Thrones voor Hauer zou hebben gekozen. Eerder was hij namelijk in de serie True Blood te zien (zie foto), die eveneens van HBO is.

Daarnaast is de Nederlandse Carice van Houten al sinds 2012 in de serie te zien. Michiel Huisman doet in 2014 zijn intrede bij Game of Thrones. De makers van de serie lijken dus wel te houden van wat Nederlands bloed in Game of Thrones.

Bekijk het gesprek van Rutger Hauer in De Wereld Draait Door hieronder:

Meer over