Sanne Vogel in nieuw seizoen Danni Lowinski

22 februari 2016 09:51 | tv-serie | Door Televizier

Actrice Sanne Vogel heeft een rol te pakken in het vierde seizoen van de SBS-serie Danni Lowinski. Sanne speelt een oude vriendin van advocate Danni. 

“Sanne speelt een vriendinnetje van vroeger en komt ineens weer in mijn leven. Ze is een vertrouwenspersoon, met de functie van beste vriendin”, laat hoofdrolspeelster Marlijn Weerdenbrug weten aan het ANP. 

Enthousiast 

Marlijn is blij met de nieuwe aanwinst: “Sanne houdt van improviseren en komt op de set met eigen ideeën, eigenlijk net als Michiel Romeyn die in de serie mijn vader speelt. Ik ben zelf vrij meegaand en ik word graag strak geregisseerd. Ik vind het leuk, iemand die eigenzinnig het tegenovergestelde doet. Ze is niet iemand die braaf teksten leest, maar erover nadenkt en voorstellen doet om de figuur wat sappiger te maken. Sanne Vogel is een echte personality, er gebeurt wat op beeld."

Huwelijksbootje

In seizoen 4 doen twee nieuwe mannen hun intrede in het leven van Danni Lowinski. Ze stapt met één van deze twee in het huwelijksbootje. De advocate kan kiezen tussen de charmante en foute man Pit (Maarten Heijmans) of de aantrekkelijke Officier van Justitie Robbert (Tim Murck).

Gastrollen 

Ook Carolien Spoor, Liza Sips, Peggy Vrijens, Jim Bakkum, Victoria Koblenko, Gerrie van der Klei en Anouk Maas hebben een gastrolletje in seizoen 4. 

Danni Lowinski start op maandag 29 februari om 20.30 uur op SBS 6. 

Lees ook:

Danni Lowinski gaat trouwen

 

Meer over