SBS 6 komt met mini-dramaserie Gouden Bergen: de rijken hebben het ook niet makkelijk!

28 november 2014 13:27 | tv-serie | Door Televizier

© SBS

SBS 6 zendt in 2015 de nieuwe dramaserie Gouden Bergen: de rijken hebben het ook niet makkelijk! uit. De miniserie is geschreven door de makers van Gooische Vrouwen en Divorce.

SBS Broadcasting focust zich in 2015 steeds meer op series. Veronica kondigde de Amerikaanse hitserie Gotham aan en nu komt SBS 6 met de splinternieuwe dramaserie Gouden Bergen: de rijken hebben het ook niet makkelijk!.

Gouden Bergen: de rijken hebben het ook niet makkelijk!

Gouden Bergen: de rijken hebben het ook niet makkelijk! speelt zich af in het welgestelde Noord-Hollandse dorp Bergen waar zes welvarende vrouwen dreigen af te glijden naar het randje van de afgrond doordat de mannen in hun leven er een puinhoop van maken. De dames zetten alles op alles om hun rijke status te behouden ondanks de drama’s die hun leven dreigen te verwoesten.

Cast

Plien van Bennekom, Jelka van Houten, Eva Duijvestein, Margo Dames, Tina de Bruin en Fockeline Ouwerkerk kruipen in de huid van de vrouwelijke hoofdrolspelers. Hun mannen, die alle ellende veroorzaken, worden gespeeld door Vincent Croiset, Viggo Waas, Diederik Ebbinge en Hajo Bruins.

Gouden Bergen: de rijken hebben het ook niet makkelijk! is 7 en 14 januari om 20.30 uur te zien bij SBS 6. De nieuwe zender SBS 9 gaat in het nieuwe jaar ook veel series uitzenden.

Meer over