Serie Hollands Hoop ook een game

30 Oktober 2017 13:44 | tv-serie | Door Televizier

© Bert Pot, BNNVARA

Zaterdag start eindelijk het tweede seizoen van de spannende Nederlandse serie Hollands Hoop. Om het feest nog groter te maken lanceren de makers meteen een bijbehorende interactieve wereld.

Op www.hollandshoop.nl kun je de locaties van Hollands Hoop vanaf bovenaf bekijken, inzoomen op verschillende plekken en van alles bekijken, te ontdekken en doen.

Code kraken

In de game moet je een code zien te kraken om het luik naar een geheime locatie te kunnen openen. Om de code te kunnen kraken, moet je in de virtuele wereld op zoek naar 28 verstopte Hollands Hoop logo's. Elk gevonden logo vertegenwoordigt een letter of een cijfer, die samen het uiteindelijke wachtwoord vormen. Degene die het lukt de code te kraken, krijgt toegang tot een ondergrondse locatie, waar een nieuwe opdracht staat te wachten. Met deze laatste opdracht vallen bijzondere prijzen te winnen: collectors-items uit de tv-serie.

Marcel Hensema

Hollands Hoop gaat over forensisch psychiater (Marcel Hensema), die in de wiethandel terecht komt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. En dan hebben hij en zijn vrouw (Kim van Kooten) en kinderen ineens een veel spannender maar ook gevaarlijker leven.

Hollands Hoop, vanaf zaterdag 4 november om 20.25 uur op NPO 2

Meer over