Serie The Good Wife stopt na zeven seizoenen

8 februari 2016 12:04 | tv-serie | Door Televizier

© ©2012 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Na zeven seizoenen wordt de stekker uit het Amerikaanse televisiedrama The Good Wife getrokken. Het nieuws kwam naar buiten via een peperduur reclamespotje tijdens de Super Bowl 2016.

De allerlaatste aflevering wordt op 8 mei uitgezonden in Amerika. “We kunnen niet wachten om het verhaal van Alicia af te sluiten. We zijn ontzettend dankbaar om dit te mogen doen”, laten bedenkers Robert King en Michelle King weten aan NME.

5 miljoen

De makers van de serie hebben diep in de buidel getast om dit nieuws naar buiten te brengen. Bedrijven betalen gemiddeld 5 miljoen voor 30 seconden zendtijd tijdens de Super Bowl. 

The Good Wife

The Good Wife, die in 2009 van start ging, gaat over Alicia Florrick (Julianna Marguliesen haar gezin. Haar man Peter Florrick (gespeeld door Chris Noth, die we kennen als Mister Big van Sex And The City), is een voormalig officier van justitie. Hij verblijft in de gevangenis vanwege een openbaar seks- en corruptieschandaal. Alicia moet hierdoor op haar eigen benen staan en keert mede daardoor terug in de advocatuur. Door de tijd heen ontdekt ze dat het verleden van haar echtgenoot voor- en nadelen met zich meebrengt in haar dagelijks leven. 

Meer over