Serie Van God Los terug bij BNN

15 augustus 2017 13:49 | tv-serie | Door Televizier

© Anouck Wolf

Van God Los was van 2011 tot 2013 drie seizoenen lang te zien bij BNN. Daarna verdween de duistere reeks. Maar niet voor lang meer!

Op 19 september keert Van God Los terug op televisie. De makers kondigden de comeback aan op Facebook.

Van God Los de serie kwam voort uit de gelijknamige misdaadfilm van regisseur Pieter Kuijpers over de Bende van Venlo. Het verhaal van iedere aflevering was gebaseerd op een waargebeurd misdrijf en tout bekend Nederland speelde een rol in de serie. Van Halina Reijn tot Victoria Koblenko en van Victor Reinier tot Theo Maassen.

Mr. Polska

In de eerste nieuwe aflevering, Beverman & Zn  zijn de hoofdrollen voor Henry van Loon, Martin van Waardenberg, Mr. Polska en Karolina Joniec. In aflevering twee, Tot De Dood Ons Scheidt zijn de hoofdrollen voor Martijn Fischer, Saskia Temmink en Margo Verhoeven. Van God Los IV is vanaf 18 september iedere maandag om 21.20 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Waar gaat het over?

In Beverman & Zn wordt Charley als puber beschuldigd van het seksueel misbruik van een neefje, maar zijn vader neemt het voor hem op. Als de twee jaren later een zakelijk geschil krijgen, besluit de vader zijn zoon alsnog te beschuldigen van pedofilie. In Tot de dood ons scheidt leiden Kristina en Joris een gelukkig leven, totdat Kristina plots op jonge leeftijd begint te dementeren: in haar verwarring raakt ze ervan overtuigd dat Joris haar bedriegt en wil van hem scheiden. Joris probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen.

Meer over