Sheldon ontmoet broer in The Big Bang Theory

23 maart 2018 16:09 | tv-serie | Door Televizier

© CBS Broadcasting

Het trouwfeest van Sheldon en Amy ligt in The big bang theory in het verschiet. Dat betekent dat fans binnenkort kennismaken met familieleden van de excentrieke wetenschapper. De eerste gast is bekendgemaakt: Sheldons broer.

The big bang theory is al jarenlang de populairste tv-serie in de Verenigde Staten. De reeks is bezig aan het elfde seizoen, en om het spanend te houden worden er zo nu en dan nieuwe personages geïntroduceerd. Met het huwelijk van Sheldon en Amy in het verschiet vinden de makers het tijd om de fans kennis te laten maken met de broer van Dr. Cooper.

Sheldons broer

Jerry O'Connell (Ugly Betty, Las Vegas) kruipt in de huid van Georgie, de broer van Sheldon. Hij wordt vergezeld door Laurie Metcalf, die al in het eerste seizoen haar opwachting maakte als Sheldons moeder Mary. Of er meer nieuwe personages worden geïntroduceerd tijdens het huwelijk is vooralsnog onduidelijk.

Ongewone vrijgezellenfeesten

Kaley Cuoco, beter bekend als Penny in The big bang theory, verklapte eerder al in diverse Amerikaase media dat er een aantal bizarre vrijgezellenfeestjes plaats gaan vinden. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Einde voor The Walking Dead?

Meer over