Smeris krijgt vierde seizoen

23 oktober 2017 11:45 | tv-serie | Door Televizier

© Anouck Wolf/BNN

Smeris komt terug: de misdaadserie met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven krijgt een vierde seizoen dat begin 2018 van start gaat bij BNNVARA. 

In de vierde reeks lijkt de rust in Tilburg teruggekeerd en probeert Willem Niessen (Dennis van de Ven) te wennen aan zijn nieuwe job als teamchef van de politie. Zijn oud-partner Theo (Jeroen van Koningsbrugge) geniet van de rust en zijn leven met Maartje en de kleine TJ. Maar dan krijgt de politie te maken met een levensgevaarlijke zaak die schippert tussen recht en rechtvaardigheid.

Regiedebuut

Jeroen van Koningsbrugge schreef al mee aan de scripts, maar de alleskunner voegt een nieuwe taak aan z'n cv toe door ook plaats te nemen in de regisseursstoel. Jeroen neemt de eerste drie afleveringen van het seizoen voor zijn rekening: "Het is te gek om het vertrouwen te krijgen", laat Jeroen weten in een persverklaring. 

Gastrollen

Actrices Kiki van Deursen en Susan Visser keren ook terug in het vierde seizoen, daarnaast belooft de cast aangevuld te worden met een groot aantal nieuwe personages die de productie op een later tijdstip belend maakt. 

Het nieuwe, tiendelige seizoen van Smeris is vanaf zondag 21 januari te zien op NPO 3.

Meer over