Sneak preview: Vervolg seizoen Fear the Walking Dead

27 juli 2016 12:03 | tv-serie | Door Televizier

© AMC Film Holdings LLC.

De tweede helft van het tweede seizoen van Fear the Walking Dead is vanaf 22 augustus te zien bij televisiezender AMC. Om alvast een idee te krijgen van het vervolg, kun je nu al kijken naar een sneak preview. 

In het vervolg van het tweede seizoen is het iedereen voor zichzelf. Er is een wig gedreven tussen alle leden van de families, dit veroorzaakt door de perikelen op het Abigail-landgoed. Verschillende verhaallijnen lopen langs elkaar heen in de nieuwe afleveringen.

Zwart verleden

Een van de verhaallijnen is die van Alica en Madison. Alicia kan het niet accepteren dat Madison Nick weigerde te laten gaan, terwijl Travis op zijn beurt Chris probeert te beschermen tegen het apocalyptische kwaad dat hem in bedwang houdt. Ook andere personages als Strand, Ofilia en Daniel zijn weer van de partij. 

Prequel

Fear the Walking Dead is een prequel van de succesvolle serie The Walking Dead. Dave Ericson, Robert Kirkman, Gale Anne hurd, Greg Nicotero en David Alpert zijn verantwoordelijk voor de productie van de spin-off. De eerste aflevering van Fear the Walking Dead brak in Amerika kijkcijferrecords. 

Meer over