Spannende nieuwe dramaserie Project Orpheus op NPO 3

8 februari 2016 10:15 | tv-serie | Door Televizier

In de Avrotros-serie Project Orpheus raken 5 studenten betrokken bij een gevaarlijk medisch experiment waardoor mensen verdwijnen.

Het begint allemaal best leuk in Project Orpheus. Studenten Ivan, Nienke, IJsbrand, Amira en Daan krijgen de kans om een jaar lang opgeleid te worden door de gerenommeerde dokter Lunshof. Bij toeval ontdekt het vijftal dat Lunshof werkt aan een project waarbij proefpersonen klinisch doodgemaakt en daarna ingespoten met een geheim medicijn, waardoor ze weer tot leven kunnen worden gewekt. Voor een korte periode begeven ze zich in het hiernamaals, tussen leven en dood.

Addertje onder het gras

Dat is interessante materie ware het niet dat er een addertje onder het gras zit. De proefpersonen komen namelijk terug uit de dood met een speciale gave die eerst heel waardevol lijkt, maar die ook bijzonder gevaarlijk is. En dan verdwijnen er af en toe ook nog mensen uit het ziekenhuis. Wat is hier aan de hand?

Avrotros noemt Project Orpheus zelf een sci fi-thriller dramaserie. De hoofdrollen worden gespeeld door Willem Voogd, Lisa Smit, Stefanie van Leersum, Jouman Fattal, Tobias Nierop, Guy van Sande, Tarikh Janssen en Mike Weerts. 

Project Orpheus, vanaf zondag 13 maart, 20.30 uur op NPO 3

Bekijk hieronder alvast een stukje van Project Orpheus.

Meer over